Antikdagen – Utställare

Antikdagen är Hem&Antiks antik- och retromarknad

Välkommen till Antikdagen 2020!

Är du också en inbiten samlare? Gillar du att köpa och sälja gamla prylar? Har du kanske skåp, lådor och kartonger överfulla med antikt, retro och vintage därhemma? Då är Antikdagen något för dig!

Vi vågar lova att Antikdagen är en av Sveriges främsta  antikmarknader! Evenemanget arrangeras av tidningen Hem & Antik och äger rum en gång per år. Alla utställare är prenumeranter på Hem & Antik och har ett genuint och brinnande intresse för gamla saker. Kvaliteten på föremålen är därför ovanligt hög.

Till Antikdagen kommer välkända antikexperter och antikhandlare från hela landet för att köpa bra saker till överkomliga priser – vilket är ett gott betyg. Det är ett fantastiskt tillfälle att göra fynd!

Så ta chansen och boka ett utställarbord på årets upplaga av Antikdagen redan idag!

Datum:
Lördagen den 14 november 2020.

Plats:
Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna, Stockholm.

Priser:
Utställarbord, 80 x 180 cm, 795 kr.
Utställarbord, 80 x 180 cm, inkl väggyta bakom bordet, 995 kr.

Anmälan och betalning:
Klicka på länken HÄR och fyll i din anmälan. Glöm inte att uppge ditt prenumerationsnummer. Du hittar numret på fakturan/plasten som medföljer tidningen. Välj mellan att betala med kort eller faktura. Anmälan är inte giltig förrän betalning är erlagd. Anmälan är bindande.

Mer information: Antikdagen anordnas av Bonnier Magazines & Brands. Praktiska utställarfrågor besvaras i första hand av Lena Sjödell, per mejl till adressen antikdag@hemochantik.se alternativt per telefon
till 0705-10 27 84.

Sugen på att besöka årets roligaste fyndfest? På vår sida för besökare hittar du all info du behöver!