Antikdagen, Hem & Antiks stora fyndfest, arrangeras i Solnahallen den 13 oktober.

Antikdagen, Hem & Antiks stora fyndfest, arrangeras i Solnahallen den 13 oktober.

Boka ditt utställarbord på Antikdagen 2018!

Lördag den 13 oktober 2018 är det dags för Antikdagen i Solnahallen – Hem & Antiks egen antik- och retromarknad, där tusentals läsare möts för att köpa och sälja antikviteter, retro- och samlarprylar. Välkommen att boka ett av de 220 attraktiva utställarborden. Det är först till kvarn som gäller!

Är du också en samlare? Gillar du att köpa och sälja gamla prylar? Har du kanske skåp, lådor och kartonger överfulla med antikt och retro därhemma? Då är Antikdagen något för dig! 

Vi vågar lova att Antikdagen är en av Sveriges främsta antikmarknader! Evenemanget arrangeras av tidningen Hem & Antik och äger rum en gång per år.  Alla utställare är prenumeranter på Hem & Antik och har ett genuint och brinnande intresse för gamla saker. Kvaliteten på föremålen är därför ovanligt hög. 

Till Antikdagen kommer välkända antikexperter och antikhandlare från hela landet för att köpa bra saker till överkomliga priser – vilket är ett gott betyg. Det är ett fantastiskt tillfälle att göra fynd! 

Så ta chansen och boka ett utställarbord på årets upplaga av Antikdagen redan idag!

Klicka HÄR för att komma till bokningsformuläret!

 

FAKTA

Datum: Lördagen den 13 oktober 2018.

Plats: Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Solna, Stockholm.

Priser: Utställarbord, 80 x 180 cm, kostar 795 kr. Utställarbord, 80 x 180 cm, inkl väggyta bakom bordet, kostar 995 kr.

Anmälan och betalning:
Klicka HÄR för att komma till bokningsformuläret där du fyller i din anmälan! Glöm inte att uppge ditt prenumerationsnummer. Du hittar numret på fakturan/plasten som medföljer tidningen. Välj mellan att betala med kort eller faktura. Anmälan är inte giltig förrän betalning är erlagd. Anmälan är bindande.

Mer information: Antikdagen anordnas av Bonnier Magazines & Brands. Praktiska utställarfrågor besvaras av Lena Sjödell i första hand per mejl till antikdag@hemochantik.se alternativt per telefon till 0705-10 27 84. 

Anmälan inte är giltig förrän betalning är erlagd. Anmälan är bindande.