Till dig som vill skapa ett personligt hem!

Hur väl känner du Hem&Antik? Hör du till de trogna läsarna eller har du just upptäckt oss? Oavsett vilket, hälsar jag dig välkommen till en tidning som gasar mjukt men bestämt under 2017. Våra läsarsiffror går raskt uppåt (+43 % i Orvesto Konsument 2014: Helår) samtidigt som vi ökar antalet utgåvor.
 
Själv har jag levt med Hem&Antik i tre år, och kan säga att det är en relation som bara blir mer passionerad med tiden. Det är roligt att göra en tidning om ett av det mest lustfyllda projekt vi människor kan ägna oss åt; att skapa ett personligt hem. Ett hem där vi lämnar en bit av oss själva i valet av tapetmönster, nyansen på överkastet eller formen på ett stolsben. Där vi kan spåra vem som bor där, genom valet av saker.
 
Den allra säkraste vägen till ett personligt hem går genom de unika, åldrade föremålen. Saker som är så själfulla att de kan värma upp en betongvägg eller få samtalet att flöda vid ett tillknäppt middagsbord. Det är därför antikviteterna har en självklar plats i Hem&Antik, i alla våra hem och inredningar. Samt i kunskapsdelen, förstås, som du hittar i slutet av tidningen.
 
 

Hälsar Cecilia Lindblom
cecilia.lindblom@hemochantik.se